Näitan kõiki 2 tulemust

Marineerimine. Hapendamine. Soolamine

“Marineerimine. Hapendamine. Soolamine”

Maitsvate hoidiste retseptid pärinevad meie ja lõunanaabrite põlvest põlve pärandatud retseptivaramust, on heas kooskõlas meie traditsioonidega ja pakuvad toredat lisa igaühe parimatele perekonnaretseptidele: kurkide marineerimine, hapendamine, soolamine, küüslaugu ja porrusibula marineerimine, hapuoblika ja maitserohelise soolamine, tomatite, seente, kabatšokkide, kõrvitsate sissetegemine, kapsa hapendamine ja marineerimine ning teiste puhtast loodusest saadud viljade hoidistamine. Ise tehtud, hästi tehtud!

4.99
Kiirvaade
Lisa korvi
Salatid. Köögiviljapüreed. Ürdikastmed

“Salatid. Köögiviljapüreed. Ürdikastmed”

Maitsvate hoidiste retseptid pärinevad meie ja lõunanaabrite põlvest põlve pärandatud retseptivaramust, on heas kooskõlas meie traditsioonidega ja pakuvad toredat lisa igaühe parimatele perekonnaretseptidele: huvitavad salatid kurgist paprikast, ubadest, kapsast tomatid rabarberi, puuviljade, sibula ja kabatšokiga peediletšo ja peedisalatid pesto, Ungari salat ja marineeritud kõrvits seened, köögiviljaassortiid ja köögiviljasegud tšatnid ja püreed

2.99
Kiirvaade
Lisa korvi