“Tugevad luud kogu eluks”
Eessõna dr Terence O’Neill ja Karin Laas. Põhjalik treeningukava ja läbimõeldud retseptid, et suurendada luude tugevust ja vähendada osteoporoosiriski. Umbes pooletel üle 50-aastastest naistest ja ühel viiendikul samavanustest meestest on esinenud luumurde – ja seda peamiselt osteoporoosi tõttu. On oluline teada, et me saame ise palju ära teha, et kaitsta ja parandada luude tervist harjutuste […]
“Ürdiäädikad”
Maitseäädikad, sinepid, tšatnid, konservid, salsad, kosmeetilised kasutusvõimalused, majapidamisnõuanded. Äädikas on imeline! – Juhised äädika ostmiseks ning odavate ja lihtsate äädikate valmistamiseks ja maitsestamiseks: roheksti ideid ürtide, vürtside, juurviljade ja lillede kasutamiseks. – Retseptid maitseäädikate valmistamiseks: vaimustavate vinegrettide, puu- ja köögiviljasalsade, maitserikaste ja pehmete marinaadide, vürtsikate magustoidukastmete ja palju muu jaoks. – Kingituste pakkimise ideed ja […]
“Uus klassikaline kokaraamat”
Üle 300 uudse ja traditsioonilise retsepti, igal foto ja täpne kalorsus Seda kokaraamatut on ingliskeelsena ilmunud juba 15 trükki. Siit leiab retsepte nii gurmaan kui kalorite lugeja, taimetoitlane ja lihast lugu pidaja. Retsepte täiendavad väikesed nipid toitude valmistamiseks ja säilitamiseks ning mikrolaineahju kasutamiseks. Seda kokaraamatut lugedes te näete, mida sööte.
“Väärt Eesti toidud”
377 lemmikretsepti rõõmu valmistamiseks. “Rahva kokaraamat” Kui köögis peaks olema ainult üks kokaraamat, siis siin see on. Siin on kõik need toidud, mida Eesti pered armastuse ja rõõmuga teevad. Nende kaante vahel on väärt roogade retseptid, mis on raamatu koostajatele saadetud Eesti igast nurgast. Olgu südamest tänatud Eesti kokkade kauaaegsed õpetajad Maria Kogan ja Tiina […]
“Väike mee ja marjade kokaraamat”
See väike kokaraamat on abiks perenaisele, kes soovib valmistada tervislikke ja maitsvaid roogi. Raamatu esimene osa sisaldab retsepte, mille järgi valmistatud söökidele annab ainulaadse ja meeldivalt pikantse maitse mesi. Teises osas leiate valiku erinevate marjade valmistusõpetusi.
“Väike rummikokteilide raamat”
– Üle 50 rummil põhineva kokteili – Igihaljast Daiquiri´st kuni värskendava Bahamas Punch´ini. – Raamat sisaldab ka märkusi jookide algupära kohta ja soovitusi. Iga kokteilisõbra ideaalne peokaaslane. (taskuformaat)
“Väike toidu kombineerimise kokaraamat”
Selleks, et organism tuleks kergemini toime toidu omastamisega, tuleb teada, kuidas õigesti sobitada kokku toiduaineid ja mis järjekorras midagi süüa. Selle põhimõtte järgimist ei saa nimetada dieediks, sest süüa võib kõike: liha, kala, piimasaadusi, puu- ja köögivilju jne. Kui toitude arukalt, paraneb teie enesetunne, kaovad seedetraktivaevused ja kehakaal püsib normis.
“Vegetaarsed grilltoidud. Värskelt otse restile – parimad palad baklažaanist virsikuni”
Mõnus aroom, vastupandamatud grillimistriibud ja krõbe koorik – need kõik on omased grillitud taimetoidule. Edukalt saab grillida nii juustu ja leiba kui ka köögi- ja puuvilju! Grillitud taimetoitude retseptikogus on üle 65 retsepti, mille järgi saab valmistada maitsvaid ja toekaid roogi. Sobivas marinaadis maitsestudes saavad köögiviljad, juust ja soja- või nisuproteiinitooted hõrgu maitse, maitsevarjundeid lisavad […]
“Vein – aegumatu armastus”
Sisukord: Ararati viinamägi. Veinikultuur. Veini käsitsemine. Veininauding.Veinikollektsioon. Bordeaux. Veiniloojad. Veiniklaas. Veinisünastik.
“Veinimaailm. Veinimatismise lühikursus”
Soovid rohkem teada veinidest, aga ei tea, millest alustada? Algajale veinihuvilisele tundub veinimaailm kirju ja keeruline, mille orienteerumine on paras katsumus. Teades aga mõningaid algtõdesid, ei tundugi veini valimine või hindamine enam nii suur alkeemia, kusjuures see pakub ka hulganisti avastamisrõõmu ja põnevaid elamusi. Raamat on jagatud kolmeks osaks: esimeses on juttu ulatuslikust lõhnade ja […]
“Vormiroad. Samm-sammult”
“Vormiroad” on “100 rooga” uue sarja “Samm-sammult” esimene raamat. See sari tahab pakkuda abi kodukokkadele, illustreerides toidu valmimist iga retsepti juures oleva pildiseeriaga. Kõik raamatus olevad retseptid on lihtsad ja kergesti valmistatavad. Kasutatud on tavalisi igapäevaseid toiduaineid, millele lisavad maitset ja lõhna rohkelt lisatud värsked ürdid. Vormiroog võib olla nii tervislikuks argi- kui ka täiuslikuks […]
“Wok. Kiiresti ja maitsvalt”
Wok-pannik valmistatud toit on maitsev, enamasti vürtsikas ja saab alati kiiresti valmis. Wok-toitudes kasutatakse vürtse ja maitsesegusid ning – taimi tervest maailmast: ingverit, tšillit, koriandrit, karrit, sidrunirohtu, laimi jne. Woki juurde serveeritakse klaas- ja munanuudleid, couscous’i ning riisi. Wok-pannil võib valmistada ka magustoite, proovi näiteks suvist wokki maasikate ja meega.