Linda Petti (1918-2000) rõhutas sageli, et ta sündis ja kasvas armastatud Eesti Vabariigiga ühel ajal. Tema lapsepõlv möödus Põltsamaa lähistel Nurga külas kolmelapselises perekonnas.
Tööd alustas ta Suure-Jaani puhvetis ettekandjana, seejärel töötas Ristil teemaja ning Haapsalus kohvik-restorani juhatajana. Sealt siirdus ta Keila söökla kalkulaatoriks ja edasi pealinna restorani Kaukaasia direktoriks.
1971. aastal lõpetas ta Tallinna Polütehnilise Instituudi toiduainete tehnoloogia erialal. Kuni pensionile minekuni töötas Linda Petti toiduainetetööstuses.
Päris oma kokaraamatute kirjutamiseni jõudis Linda Petti alles pensionärina. Tema sulest ilmus 1978-2002 rohkem kui 20 kokaraamatut. 1990. aastatel muutusid väga populaarseks Petti retseptidega köögikalendrid ja iganädalane Targu Talita veerg Maalehes.
Linda Petti loodud retseptid ning toidufilosoofia on aegumatud.
Käesolevasse kogumikku on talletatud kõik lihatoidud, järge on ootamas kartuli-, kala-, munatoidud jpm.



“Linda Petti köök. Lihatoidud”
€14.75
1 laos
Tootja | Linda Petti |
---|---|
Seisukord | kasutatud Raamat on heas korras |
Kaal | 606 |
Kirjastus | Tammerraamat |
Ilmumisaasta | 2015 |
Lehekülgi | 320 |
Mõõdud | Tavaformaat |
Kaaned | Kõvakaaneline |
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.