“Täielik diabeetiku kokaraamat” pakub kõikidele, kes peavad lugu tervislikust ja tõeliselt maitsvast toidust, suure hulga retsepte nii piduroogade kui lihtsate suupistete valmistamiseks nii iseenda kui suurema seltskonna tarvis. Selle raamatu retseptide hulgas on:
– eelroad
– supid ja hautised
– vormiroad ja ühepajatoidud
– lihatoidud
– kala- ja munatoidud
– küpsetised
– köögiviljatoidud
– salatid
– soustid ja salatikastmed
– võileivakatted ja suupisted
– magustoidu
Kõikide retseptide puhul on pööratud tähelepanu tervishoiunõuetele ja peetud kinni diabeetikutele vajalikest toiduainete täpsetest mõõtmistest.
Toiduainete jaotamine kuude põhirühma muudab diabeetikute igapäevase menüü koostamsie lihtsaks ja põnevaks. Iga retsepti juures on välja toodud toitainetesisaldus ja kalorsus, ning kus võimalik, on lisatud ka mikrolaineahjus valmistamise õpetus.
Egmont, 2002 184lk
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.