Toidukriitiku salaelu
“Küüslauk ja safiirid” on Ruth Reichli imemaitsev ja üleannetu ülevaade ajast, mille ta veetis inkognito restoranikriitikuna. Reichl teab, et selleks, et olla hea kriitik, pead olema anonüümne. Asunud nii ihaldusväärsesse ametisse nagu New York Times restoranikriitik, hakkab ta end maskeerima, et söögikohtades tema ümber ei lipitsetaks.
Ennast järjest uuteks tegelaskujudeks (kaltsakas blond Molly, boheemlaslik punapäine Brenda ja teised) kostümeerides tajub ta, et temas muutub ka muu, mitte pelgalt füüsiline välimus. Ruth avastab, kuidas muutunud välisilme võib sügavalt mõjutada inimese varjatud iseloomuomadusi, ootusi ja isusid.
Ruth Reichl on kirjutanud mitu menuraamatust ja olnud ajakirja Gourmet peatoimetaja, New York Timesi restoranikriitik ning Los Angeles Timesi toidurubriigi toimetaja ja restoranikriitik. Ta elab koos abikaasa ja pojaga New Yorgis.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.