Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks söögitegemiseks
“Koduköögi meistriklass 2” on järg eelmisel aastal ilmunud “Koduköögi meistriklassile”. Taas on kaante vahele kogutud ajakirja Toit ja Trend parimad retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks. Meistriks ei saada ühekorraga, meistrite oskused ja teadmised kogunevad aastatega. Erinevalt koolist, kus järgmisesse klassi enne üle ei viida, kui eelmise materjal omandatud, võib kulinaarsete oskuste lihvimist alustada kohe teisest klassist – raamatust “Koduköögi meistriklass 2”.
Mida siit leiab:
- Ligi poolteistsada töökindlat ja läbiproovitud argi- ja pidupäevaretsepti.
- Hulganisti hõrgutavaid, ahvatlevaid ja inspireerivaid kooke ja magustoite.
- Praktilisi nõuandeid grillimiseks alates liha valimisest ja ettevalmistamisest kuni lihtsate nippideni, kuidas maitseid rikastada.
- Suure valiku taimetoiduretsepte.
- Retsepte ja ideid uudsete ja vähem tuntud toiduainete kasutamiseks: kuskuss, kinoa, bulgur, spargel, idandid jm.
- Põnevaid rahvusroogasid Koreast Liibanonini ja Itaaliast Indiani: mis on melanzane ja bibimpap, kuidas tehakse falafel´i ja kimchi´t ning veel palju põnevaid eksootilis retsepte.
- Fantaasiaküllaseid smuutiretsepte.
- Koduköögis valmivate maitsvate kingituste tegemisõpetusi.
- Tabeleid toiduainete mahu ja kaalu vahekorra, vajaminevate toidukoguste ning puu- ja köögiviljade keskmise kaalu arvutamiseks, samuti mõõtühikute teisendamiseks.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.