Back Cover

“Kebab ja kilukarp. Kuidas eestlane, soomlane ja türklane restorani tegid ehk kuidas mitte äri teha.”

9.90

1 laos

Eestlane, soomlane ja türklane otsustavad Tallinnas avada kebabirestorani. Peagi saab kinnitust, et kõik mis nihu saab minna, see ka läheb. Remondimees pole ehitaja, vaid töötu pagar, personal on ebakompetentne ning kokk müüb lisaraha teenimiseks köögis odavaid trussikuid. Kliendid ei võta võõramaist toitu omaks ja küsivad hoopis hakklihakastet ja seljankat ning peagi hakkab söögikohta saabuma üha rohkem moslemeid, keda toidust rohkem huvitavad kohalikud naised ja elamisluba. Kuigi pidevalt on probleeme erinevate ametkondade ja võlausaldajatega, on aega ka pidutsemiseks: muuhulgas saab lugeda värvikat kirjeldust Lõuna-Eesti jaanipäevast, kus osalevat ka Somaalia maffiapealik. Kuidas sellises kultuuride virvarris ja suheterägastikus peaks veel raskel masuajal majandama üht söögikohta? “Kebab ja kilukarp” on tempokas, naljakas ja mõtlemapanev lugu.

(Raamat on mahakantud raamatukogu raamat)

Tootja

Haive Peterson

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

388

Kirjastus

Tänapäev

Ilmumisaasta

2011

Lehekülgi

221

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Pehmekaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Kebab ja kilukarp. Kuidas eestlane, soomlane ja türklane restorani tegid ehk kuidas mitte äri teha.””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga