Sari: 100 rooga mini
Rõõm on tõdeda, et kama on taas au sisse tõusnud ning leiab üha suuremat kasutust nii koduköögis kui ka pidulikel vastuvõttudel. Kasulik ja maitsev ehe eestimaine toode on saadud rukkist, odrast, nisust ja hernestest. Rikkalikult kiudaineid, taimseid valke, süsivesikuid ja B-vitamiini sisaldavat kamajahu saab kasutada väga erinevates roogades – nii soolastes kui magusates.
Sellest raamatust leiate 30 erinevat lihtsat ja maitsvat kamajahu sisaldavat rooga, lisaks saate lugeda kama ajaloost, tervislikkusest ja sellest, millised sarnased jahusegud on meie lähinaabritel.
Raama on valminud koostöös Tartu Mill AS-iga.
“100 rooga” sõsarsarja üheteistkümnes raamat.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.