Hakkliha on olnud ja jääb ka edasipidi kodukokkaja ajasäästjaks ja päevapäästjaks. See tänuväärne toiduaine laseb end kuulekalt muuta lugematuteks argi- ja piduroogadeks. mida saab hõlpsasti varieerida ning oma maitse järgi kohandada.
Nagu teistelgi toiduainetel, on ka hakklihal oma eripärad ja salakarid, mida tuleks parima lõpptulemuse huvides kindlasti teada. Raamatu üldharivast osast leiate tänapäevast teavet sellest, missugune on hea ja õige hakkliha, kuidas seda ise teha või kust osta ning mil viisil kindlustada selle säilimine. Lisaks kasulikele nõuannetele hakkliha jätkamise ja maitsestamise kohta pakutakse mitmeid läbiproovitud põhiretsepte, mille järgimisel on õnnestumine kindlustatud ka päris algajal kodukokkajal. Mahukas retseptiosas ootab põhiteadmistega relvastatud lugejat aga koguni üle poolesaja hakkliharoa – üks põnevam kui teine. Nagu alati, on kõik retseptid varustatud põhjalike valmistamisjuhendtie ja atraktiivsete fotodega.
Sari: 100 rooga
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.