Anne Kersna, Sirje Rekkor, Reet Piiri, Dina Aarma, Õile Aavik, Inara Luigas, Elli Vendla, Inge Rego. Fotod: Tiit ja Mare Koha.
Eesti rahvusköögi vastu tuntakse jälle huvi. Esimene eestikeelne kokaraamat ei olnud eesti talupojale, tema sõi lihtsalt valmistatuna seda, mida suutis ise kasvatada, koguda ja säilitada. …
“Eesti rahvusköök” annab lisaks retseptidele ülevaate meie köögi arenguloost. Omamoodi põnevad on erinevatel aegadel ilmunud kokaraamatud, mille sisse lugejal laseme pilgu heita. …
Püüdsime klassikalised road paikkondadesse jagada, unustamata eripärasid, aga ajamata siiski täpselt endiste kihelkondade piire. Mõnd toitu pole enam võimalik valmistada viisil, mida kasutasid meie vaaremad. Seetõttu leiab raamatust traditsioonide kõrval (setu kutja) vahvaid üllatusi (mulkide kamaellod). …
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.