Samm-sammult. 100 rooga.
Ahjupraad on iga korraliku peolaua ja toitva lõunasöögi üks olulisemaid komponente. Õige maitseainevaliku ja valmistamisviisi korral pakub see alati tubli kõhutäie ja meeldiva elamuse. Sarja “Samm-sammult” uude raamatusse “Ahjuroad” olen valinud retsepte, mis kogunenud aastatepikkuse praktika jooksul. Siit leiate ahjupraade nii vääris- kui ka tavalisematest kaladest, mitut sorti linnulihast, lamba-, sea- ja veiselihast, samuti metsloomalihast, küll lihtsamaid, küll veidi aeganõudvamaid. Peale selle olen retseptid varustanud samm-sammuliste õpetuste ja pildiseeriatega. Seda kõike loomulikult selleks, et ka teil need ahjupraed hästi õnnestuksid ja et maitseelamus oleks garanteeritud. Julget pealehakkamist! – Harri Ilves.
Tagakaas mõningaste vigastustega.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.