Tervislik ja lihtsalt valmiv linnuliha on eestlaste lemmik nii argi- kui pidupäeval. Isegi kui ajad on rasked, ei kao see laualt. Hinnalt soodsa kanaliha kõrval leiab järjest enam austajaid ka tugevama maitsega pardiliha, samuti on levinud kalkun ja hani. Raamat pakubki väärt ideid, kuidas neist kõigist mitmekesiseid roogi valmistada. Saja retsepti hulgast leiab suppe, salateid, pirukaid, panni-, vormi- ja ahjuroogi. Lisaks on raamatus vajalikku teavet erinevate lindude valmistamise ja lahtilõikamise kohta.
Tegu on 2005. aastal ilmunud raamatu “Linnuliha” täiendatud uustrükiga, millest kaks kolmandikku moodustavad ajatud retseptid eelmisest raamatust ning kolmandiku verivärsked retseptid.
Sari: 100 rooga
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.