Back Cover

“Kalaraamat”

5.90

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789985953662 Kategooriad: , Silt:

Kala on oskaja jaoks tänulik toiduaine, sest kalaroog valmib kiiresti, ei nõua keerukaid retsepte ega erilisi töövahendeid. Kes aga ennast oskajaks ei pea, võiks enne praktilise tegevuse juurde asumist tähelepanelikult läbi lugeda kogu teoreetilise osa. Selles pakutakse juhatust värske kala äratundmiseks, kala õigeks säilitamiseks, rookimiseks ja fileerimiseks ning muidugi ka igale kalale kõige paremini sobiva kuumtöötlemisviisi valikuks. Lihtsad tarkused ja kavalused maitsva kalaroa saamiseks on ära toodud lausa punktide kaupa.
Keda aga huvitavad kaugete merede eksootilised annid või peaaegu sama eksootiliseks muutunud Eesti silmu ja jõevähid, saab tulusat õpetust ka nendega ümberkäimise kohta.

Sari: 100 rooga

Tootja

Maire Suitsu

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

306

Kirjastus

Ajakirjade Kirjastus

Ilmumisaasta

2005

Lehekülgi

143

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Kalaraamat””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga