Back Cover

“Osakond Q 2: Faasanijaht”

17.00

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789949550210 Kategooriad: , , , , Silt:

Taani menukaim krimiautor

1987. aasta suvel leitakse ühest suvilast sadistlikult mõrvatud õe ja venna laibad. Politsei kahtlustab kalli erainternaatkooli noortegruppi, kes on pärit Taani rikkaimatest peredest, kuid piisavate süütõendite puudumisel nad vabastatakse. Üks neist tunnistab aga vabatahtlikult üheksa aastat hiljem oma süü üles.

Kuigi kriminaalasi loetakse lahendatuks, leiab puhkuselt naasnud Carl oma politseihoone keldris asuva kõrgendatud tähelepanu all olevate lahendamata kriminaalasjade osakonna Q laualt loo toimiku. Kes on salapärane vahendaja, kes selle sinna on pannud ja milline on tema seos mõrvaga? Ja miks ajavad erainternaatkooli grupi meesliikmed, kellest vahepeal on saanud mõjukaimad mehed Taani ühiskonnas taga grupi ainsat naisliiget, kes elab väidetavalt asotsiaalina Kopenhaageni tänavatel? Algab klaperjaht, kus peagi pööratakse kõik pea peale, tagaajajatest saavad tagaaetavad ja kodutust asotsiaalist saab niiditõmbaja.

Taani autor Jussi Adler-Olsen (s 1950) on Euroopa edukamaid krimikirjanikke, tema raamatuid on müüdud üle 15 miljoni eksemplari kõikjal üle maailma ning need on võitnud arvukalt auhindu.

Tootja

Jussi Adler-Olsen

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

548

Kirjastus

Pegasus

Ilmumisaasta

2014

Lehekülgi

339

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Maarja Siiner

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Osakond Q 2: Faasanijaht””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga