Telekokk ja paljude hinnatud kokaraamatute autor Maire Suitsu on oma uue raamatuga võtnud tõestada, et sissetulekute vähenemine ei pea sugugi tähendama üksluist ja vaest toidulauda.
Oma väite tõestamiseks käib autor koos lugejaga läbi ühe tavalise kaubanduskeskuse toiduosakonna. Nii mõnestki riiulist soovitab ta säästuajal päris mööda minna. Teiste puhul annab nõu, mida võtta ja mida jätta, mida osta turult või odavpoest. Ning mida teha ise ja muidugi palju odavamalt. Huviline saab õpetust, kuidas teha leiba, saia ja tortiljasid, värsket pastat, ravioole ja pelmeene, hapukapsast ja purgikurki, sülti ja pasteeti, koduvorsti ja lihakonserve, võilillemett ja vürtsikilu, võid ja majoneesi, jäätist, kohupiima ja jogurtit, mitmeid maiustusi ja palju muudki. Ka on raamatu kaante vahel tegijat ootamas ligi tuhat toiduretsepti, milles säästlikkus ei jäta vähemalgi määral varju roa maitsvust või tervislikust.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.