Abiks igale kalakulinaariahuvilisele
Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust?
“Kalakoka ABC” annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaariahuviline saab raamatust lugeda kala kuumalt ja külmalt valmistamisest, õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada üle mõistuse maitsvat kalarooga.
Raamatu autoriteks on Pärnu Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht, kalagurmaan Indrek Tekko samast Pärnu Kalamajakast, haugipüügiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste. Lihtsaid, ent maitsvaid kalatoitude retsepte pakuvad haugivalmistamise praktik Marek Rebane ning paljude kokaraamatute autorid Angelica Udeküll, Epp Mihkels, Hele-Mai Alamaa, Lia Virkus, Mari-Liis Ilover, Pille Enden ja Tuuli Mathisen.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.