Back Cover

“Mine, pane vahimees välja”

14.75

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 978994962371 Kategooriad: , , , , Sildid: ,

Alabama osariik, Maycomb. Kahekümne kuue aastane Jean Louise Finch – “Skaut”- naaseb New Yorgist, et külastada oma eakat isa Atticust.

Lõunaosariikides muutusi põhjustavate kodanikuõiguste võitluse ja poliitikasegaduse taustal seguneb Jean Louise´i kojutuleku rõõmu kibedust, kui talle selgub häirivad tõdesid lähedastest inimestest, perekonnast, linnast ja neist, kes on talle kallid.
Temas tulvab lapsepõlvemälestusi, sünnib kahtlusi oma väärtushinnangutes ja kõiges selles, mida ta on harjunud endastmõistetavaks pidama. Paljude romaani “Tappa laulurästast” tegelaskujude taustal toimuvad sündmused haaravad noort naist, tema maailmas algab valus, kuid ometi paratamatult vajalik vabanemine mineviku illusioonidest – teekond, mida saab juhatada ainult inimese enda südametunnistus.

Algselt 1950ndate keskel kirjutatud, kuid tollal avaldamata jäänud “Mine, pane vahimees välja” on Harper Lee unustamatu romaan tarkusest, inimlikkusest, kirest ja mõistvusest – sügavalt haarav kunstiteos, mis pajatab teisest ajast, olles ühtaegu imeliselt tähendusrikas ka meile.

Tootja

Harper Lee

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

414

Kirjastus

Pegasus

Ilmumisaasta

2017

Lehekülgi

247

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Matti Piirimaa

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Mine, pane vahimees välja””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga