Rahutus maailmas ees
Rahutus maailmas ees
Back Cover

“Rahutus maailmas”

7.90

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Kategooriad: , , , ,

Sõdades, revolutsioonides ja vaba Eesti õnnistuses

Saateks
Sõprade soovil esitan oma mälestusi lugejale kui Vändra talust võrsunud isiku omi. Pikal eluajal on mõndagi läbi ja üle elatud ja, nagu kirjeldustest näha, on mu elus tõuse ja mõõne olnud, mida olen katsunud oma elusügisel kirja panna, niipalju kui neid meelde on jäänud. Kuna ma päevikut ei pidanud ja ka muud allikad, eriti vanemast ajast, puuduvad, siis on mu mälestused katkendlikud. Kuid ma ei kirjuta ajalugu, vaid kirjeldan sündmusi, mida tuli läbi elada, ja isikuid, kellega on koos töötatud või kellega oli lähemaid kokkupuutumisi. Kirjutan peamiselt oma mälu järgi, sellepärast palun lugejat vabandada, kui mõned ebatäpsused, eriti aastaarvudes, esinevad.
Sündmusi ja isikuid, kellega olen lähemalt kokku puutunud, olen katsunud objektiivselt kirjeldada ja nendest võimalikult tõetruud pilti anda.
Oma mälestused lõpetan kodumaalt lahkumis momendiga, sest kommunistide terrorist pääsenud kaasmaalased on järgnevaid sündmusi põgenikelaagrites ja oma asukohtades vabas maailmas ühel või teisel viisil kaasa elanud ja need on neile tuttavad.

London, 1959.

(paberkaaned puuduvad, raamatu selja ääred on kulunud)

Tootja

Arthur Lossman

Seisukord

kasutatud


Raamat on aja jooksul kulunud. Puuduvad paberkaaned.

Kaal

456

Kirjastus

EMP

Ilmumisaasta

1961

Lehekülgi

256

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Rahutus maailmas””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga