Back Cover

“Punase paradiisi pärandus”

7.48

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 998560542 Kategooriad: , , Silt:

Ainsaks ajaloos seni teadaolevaks, müüre varisema pannud muusikaks, olid Jeeriko pasunalood. Võttis mitutuhat aastat enne, kui neile Vana Testamendi võidukatele pasunahelidele lisandus veel võimsam – seekord koorimuusika!
Ei maksaks siiski ennast rumalamaks teha, kui me oleme, ega ka venelast Ivanuška duratšokiks pidada, kes tal peos olevaid võimalusi ära ei oska kasutada.
Võimu ülevõtmine parlamentaarsel teel on kõige kindlamalt sihile viiv tee. See toimub rahva enamikule märkamatult, tema enda kaasabil ja tuleb kõige odavam: rahvas ise maksab selle kinni.
Öeldakse, et parlament on rahva nägu. Ja nüüd vaatame sõjajärgse rändkino sarnase kraaksuva helivõimenduse saatel imestusega, milline meie nägu selles kõverpeeglis välja näeb!
Kas olid need nõukogude võimu poolt hoolikalt väljavalitud selgrootud nüüd üleöö tõesti selgroogseteks arenenud? Ei taha kelleltki sellise loodusime uskumise rõõmu ära võtta … Mitte ei taha aga oma esindajaks meest, kes rääkis ja kirjutas kommunistlikku propagandat seepärast, et ta nii mõtles ja sama vähe meest, kes nii ei mõelnud, kuid rahvale näkku valetamist paljuks ei pidanud.

Ärkasin noore inimese sügavast unest, kui keegi mind õlast raputas. Vidutasin laetule eredas valguses silmi: mu voodi kõrval seisid kaks täägistatud vintpüssiga vene soldatit ja mind raputanud, sinise põhja ja punase mütsirummuga NKVD ohvitser.

Tootja

Olaf Imelik

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

133

Kirjastus

Olaf Imelik

Ilmumisaasta

1998

Lehekülgi

108

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Pehmekaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Punase paradiisi pärandus””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga