Back Cover

“Liiga pikk elu”

7.90

2 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9985953444 Kategooriad: , Silt:

Sündisin 1958. aastal Jõhvis. Koolis olin keskmine õppija ja tegelesin rohkem spordiga, kuigi raamatute lugemine on alati olnud minu elu lahutamatu osa. Spordis olin edukas ja visa, sealt saadud kogemused mõjutasid mu elu pikka aega. Kolmeteistaastaselt sain tõsise jalavigastuse ja olin aasta haiglas. Uue eluga kohanemine jäi just tundlikku noorukiaega.

Alates 1977. aastast õppisin Tartu Ülikooli õistusteaduskonnas, kus valisin majanduse eriharu. Tartu vaimne õhustik ja ülikooli võimalused tegid minust hea õppija. Pärast lõpetamist jäin tööle ülikooli majandusteooria kateedrisse ning 1983. aasta alguses juhendasin oma esimest seminarigruppi. Õpetajatöö, mida ma olen teinud kuni käesoleva ajani, on kõige tähtsam ja mõjusam osa minu elust.

1990ndate aastate algusse jäi kolme majandusõpiku väljaandmine koos kaaslastega ja uue majandusõpetuse tutvustamine. Piiride avanedes käisin end täiendamas USA-s, Rootsis ja Soomes.

1993. aastal leidsin töö Tallinnas. Töötasin koolitusjuhina ja analüütikuna pangas ning jätkasin õppejõuna Eesti Kõrgemas Kommertskoolis. Lõpetasin kõrgkoolis loengupidamise 2000. aastal majandusteooria ja panganduse kaasprofessori staatuses.

1995. aastal kandideerisin Eesti Kultuurikapitali tegevdirektoriks ning osutusin valituks…

Minu elust viimaste aastatel kirjutan selles raamatus.

Tootja

Avo Viiol

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

224

Kirjastus

Eesti Ekspressi Kirjastus

Ilmumisaasta

2004

Lehekülgi

127

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Pehmekaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Liiga pikk elu””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga