Kuidas valida ja valmistada ohutuid tervislikke toite
Kas maailmas, kus veised on täis kasvuhormoone, tomatid on geneetiliselt muundatud ja kalad kloori sisse kastetud, võid julgesti süüa toidupoodides müügil olevaid tooteid?
Neile, keda see küsimus vaevab, on “Tervisetoidu piibel” põhjalikuks teejuhiks, mis aitab osta ja valmistada tervislikku toitu.
Raamatust leiad:
– Uusimad avastused seoses toidu kiiritamise, pestitsiidide, väetiste, kunstlike toidu lisaainete ja antibiootikumidega. Neist teadlik olles saad vähendada ohtu oma tervisele, mis meid paljude toitude näol varitsevad.
– Lihtsad selgitused seoses õlide, suhkrute, teraviljade, liha, puuviljade, köögiviljade ja piimatoodete rolliga tervislikus toitumises, mis aitavad hoida raha kokku ja samas muuta su toidulaua tervislikumaks.
– Tabelid ja kastid, millest saad kiiresti kasulikku infot, alates sellest, kui palju rasva on su lemmikjuustus, kuni selleni, kui palju peaks purgitäies kanasupis liha olema.
– Üle 100 lihtsa ja kiire retsepti, tänu millele on kerge valmistada maitsvaid, toitvaid ja tervislikke eineid.
“Tervisetoidu piibel” aitab muuta suhtumist poeriiulitel olevatesse toiduainetesse.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.