Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks küpsetamiseks
Iga köök vajab üht suurt ja sisukat küpsetamisraamatut!
Raamatusse “Kodköögi meistriklass 3” on kokku kogutud ajakirjas Toit ja Trend ilmunud parimad, töökindlad ja ajaproovile vastu pidanud küpsetiste retseptid. Varem on samas sarjas ilmunud “Koduköögi meistriklass” ja “Koduköögi meistriklass 2”.
Mida siit leiab:
– Ligi sada soolaste ja magusate küpsetiste, küpsiste ja tortide, suurte ja väikeste kookide retsepti.
– Suur valiku klassikalisi Euroopa ja Ameerika kooke tiramisust juustukoogini.
– Hulganisti trendikaid küpsetisi, nagu näiteks baklažaanikeeks ja musta leiva tort vaarikatega.
– Inspireerivaid tervislikke retsepte, mis võimaldavad maiustada ka ilma liigsete kaloriteta.
– Kondiiter Heidi Parki üksikasjalikud, samm-sammult töö käiku järgivad õpetused, mis täiendavad keerukamaid retsepte.
– Juhtnööre vähetuntud ja eksootiliste toorainete kasutamiseks.
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.