Õhtupoolikud Emilyga
Õhtupoolikud Emilyga
Back Cover

“Õhtupoolikud Emilyga”

9.98

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789985657287 Kategooriad: , , , , Silt:

Noorukese Miranda Chase’i pere asub elama Uus-Inglismaa alevisse Amhersti, kus kohaliku koorekihi seas tekitab kõneainet eraklik luuletav daam Emily Dickinson. Emily ja Miranda vahel hakkab arenema isevärki sõprus. Emily vaimukas keelepruuk, särav mõistus ja luuleanne ning keeldumine puritaanliku seltskonna reeglitega mugandumast tõmbavad Mirandat ligi, sest temagi pole päris tavaline 19. sajandi keskpaiga koolitüdruk. Ajapikku selgub, et nõudliku Emilyga ei ole kerge sõbrustada. Kui Miranda hakkab Emily loodud raamidest välja kasvama, on konflikt vältimatu.

“Õhtupoolikud Emilyga” on arenguromaan, mis kujutab andeka tütarlapse Miranda küpsemist sõprus- ja armastussuhete ning isiklike võitude ja kaotuste mõjul, millele vajutab oma pitseri ka Ameerika kodusõda. Ühtlasi on see võimalus heita koos Mirandaga pilk kuulsa poetessi salapärasesse suletud ellu.

Luuletaja ja armastatud luuleõpetaja Rose MacMurray (1921-1997) tundis eluaeg huvi Emily Dickinsoni loomingu vastu. See huvi ajendas teda uurima ka luuletaja elu. Nii sündiski Rose MacMurray esimene ja viimane romaan “Õhtupoolikud Emilyga”, mille käsikirja ta lõpetas vahetult enne surma ja mida peetakse üheks õnnestunumaks Emily Dickinsoni portreeks ilukirjanduses.

Tootja

Rose MacMurray

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

645

Kirjastus

Eesti Raamat

Ilmumisaasta

2009

Lehekülgi

511

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Ene Mäe

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Õhtupoolikud Emilyga””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga