Raamatu on koostanud head sõbrad ja kauaaegsed koolikaaslasead Kuressaare ametikoolist Henri Kuusk ja Risto Laanet. Koos on nad teinud erinevaid vastuvõtte, pidusid, erilisi õhtusööke ja muudki. Henri on töötanud peakokana Pädaste mõisas, personaalkokana Rootsi Suursaatkonnas ning Schlössle Hotels Grupi restoranides. Erialaseid oskusi on ta täiendanud Inglismaal ja Hispaanias. Risto on kokaametit pidanud reisilaeval «Victoria I», Rootsi Suursaatkonnas ja samuti Pädaste mõisas ning täiendanud end Anneli Viigi šokolaadikoolitusel ja hotellis «Kolm õde». Rahvusvahelistelt erialavõistlustelt on ta häid kohti toonud.
Võib kindlalt öelda, et koos on Henril ja Ristol süüa teha rohkem kui mõnus, sest ideedest neil puudust ei tule ning koos nendega on tore avastada veel palju uut ja põnevat!
Head kokkamist!
Siit raamatust leiab palju häid palu õlle kõrvale. Kohe päris mitmeks maitsmiseks. Päevaks ja õhtuks ja usun, et isegi hommikuks.
Karl-Martin Sinijärv
Ülevaated
Pole ühtegi ülevaadet.