Back Cover

“Ristpistetehnikate entsüklopeedia”

12.90

2 laos

Seisukord: uus ? Tootekood: 9789985736685 Kategooriad: , , Silt:

Toidu kuivatamise kunst ulatub tagasi iidsetesse aegadesse, kui talvevarudel tuule ja päikese käes kuivada lasti. Tänapäeva köögis on selleks paljude eeliste ja kasutusvõimalustega abimeheks toidukuivati.
Raamatus kirjeldatakse erinevate toiduainete kuivatamise protsesse, antakse kasulikke näpunäiteid toidukuivati ja kuivatamiseks sobivate toiduainete valikuks, bakterite kasvu vältimiseks ning toidu kuivatamiseks ettevalmistamiseks. Lisatud on ka põnevad retseptid. Iga peatükk keskendub eraldi ühele oskusele alates lihtsast puu- ja köögiviljade kuivatamisest ning lõpetades puuviljanahkade valmistamise, liha vinnutamise, pähklite ja seemnete kuivatamise, imemaitsvate toortoidusuupistete ja maiustuste ning isegi lemmikloomadele mõeldud tervislike maiuste valmistamisega.

Tootja

Betty Barnden

Seisukord

uus


Raamat on uus

Kaal

736

Kirjastus

Sinisukk

Ilmumisaasta

2003

Lehekülgi

160

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Marja Liidja

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Ristpistetehnikate entsüklopeedia””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga