Back Cover

“Inglise armuke. Emma Hamiltoni skandaalne elu”

24.90

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789949438648 Kategooriad: , Silt:

“Niipea kui suurmees vastuvõtjate paati astus, viskus Emma talle õnnest nuttes kaela. Üle lahe kostvate hõisete ja kahuritule saatel lõi ta käed ümber Nelsoni ja talutas võiduka, kuid väsinud kangelase laevakajutisse, jättes endast maha rabatud kuningliku kaaskonna ja oma abikaasa söör William Hamiltoni. Inglismaa vapraimaks inimeseks pühitsetud mees oli varisenud Euroopa kuulsaima naise rinnale.”

Kate Williamsi “Inglismaa armuke” on tõeline tuhkatriinulugu, mis jutustab ühes märkimisväärseimast naisest Inglismaa ajaloos, Emma Hamiltonist, kes suutis tänu oma ettevõtlikkusele ja sarmile välja rabelda rusuvast vaesusest ja tõusta ühiskonnaredeli kõrgeimale astmele.

“Inglismaa armuke” jälgib dokumentide ja seniavaldamata kirjade varal Emma dramaatilist teekonda XVIII sajandi Põhja-Inglismaa vaestekvartalist suursaadiku abikaasaks Napoli kuninglikku õukonda ning Napoli kuninganna Maria Carolina usaldusaluseks, Londoni bordellidest oma ajastu meediafiguuriks, moeikooniks ja kunstnike lemmikmodelliks ning lõpuks Inglismaa suurima sõjakangelase, admiral Nelsoni armukeseks.

Kate Williams on õppinud inglise keelt ja kultuuriajalugu Oxfordi Ülikoolis ja Londoni Ülikoolis. “Inglismaa armuke” on tema debüütraamat, sellele järgnes 2008. aastal kuninganna Victoria noorpõlvest jutustav Becoming Queen.

Tootja

Kate Williams

Seisukord

kasutatud


Raamatu on heas korras

Kaal

622

Kirjastus

Argo

Ilmumisaasta

2009

Lehekülgi

480

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Tiina Tarik

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Inglise armuke. Emma Hamiltoni skandaalne elu””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga