Back Cover

“Kolmas Pääsuke. Tartu Descartes´i Lütseumi almanahh”

9.90

1 laos

Öeldakse, et ega kaks kolmandata jää. Viis aastat on linnutiivul möödunud ja “kolmas” ongi kohal. Sedakorda siis “Kolmas Pääsuke”, Descartes´i lütseumi almanahh, mis sisaldab õpilaste kirja- ja kunstitöid aastatest 2002-2007. Kolmandast alates võib juba rääkida traditsioonist ja järjepidevusest. Peame ühiselt hoolt kandma, et nii traditsioon kui ka järjepidevus kestaksid edasi.

Almanahhi ilmumisega tähistame veerand sajandi möödumist kooli asutamisest. Kahekümne viie aasta jooksul on siin õppinud tuhandeid õpilasi ja õpetanud sadu õpetajaid. Teele oleme saatnud 22 lendu rohkem kui 1100 lõpetajaga.

Kuigi koolipäevad, nädalad ja aastad tunduvad sageli üksteisega äravahetamiseni sarnased, pole nad ometi mitte. Iga päev tähendab uusi avastui ja teadmisi, lisab kogemusi ja oskusi. Oleme Descartes´i lütseumis ikka lähtunud tõsiasjast, et õpilased hakkavad elama ja tegutsema kiiresti muutuvas maailmas, kus toimetulekuks on vaja ka üksjagu loomingulisust. Seda, et meie õpilastel loomingulisust jagub, näitavad almanahhi kogutud tööd ilmekalt.

Palju õnne sünnipäevaks, Tartu Descartes´i Lütseum!

Jaan Reinson
Kooli direktor 1982. aastast

Tootja

Elle Reisenbuk

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

252

Kirjastus

Tartu Descartes´i Lütseum

Ilmumisaasta

2007

Lehekülgi

171

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Pehmekaaneline

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Kolmas Pääsuke. Tartu Descartes´i Lütseumi almanahh””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga