Back Cover

“Ninasarvik, kes sai endale kingad ja teisi loomaaialugusid”

8.90

2 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789985657218 Kategooriad: , Silt:

Raamatu autorid on loomaarstid. Lucy H. Spelman on Washingtoni Smithsoniani riikliku loomaaia endine direktor. Ta on piirkondlik veterinaariadirektor mägigorillade ravi alal Kesk-Aafrikas Rwandas.
Ted Y. Mashima on Marylandi ülikooli veterinaariakeskuse endine asedirektor. Ta on Marylandis Gaithersburgis asuva Mashima Ühenduse president.

See lummav raamat pakub avarapilgulise sissevaate eksootiliste loomade ja neist hoolivate arstide maailm. Staažikad zooveterinaarid jutustavad tegelikult juhtunud lugusid julgetest meditsiinilistest protseduuridest, mida nad on sooritanud erinevate loomadega – alates tonne kaaluva jõehobu hambajuurekanali täitmisest kuni mõnekümnegrammise akvaariumikala opereerimiseni. Sellest, kuidas kaelkirjaku pikk murtud jalg õnnestus lahastada või võidusõiduhobustele kavandatud kaitserauad said alla pandud laastava jalahaigusega ninasarvikule, millest tuleneb ka raamatu pealkiri.
Lood, igaüks hämmastavalt erinev, on jutustatud kaasatundvalt ja sooja huumoriga, mõnikord on need kurvad, kuid sellest hoolimata alati köitvad. See on raamat, millega võite minna reisima või mida saate lugeda õhtul enne uinumist. Ostke ja kinkige ka oma sõpradele.

Tootja

Lucy H. Spelmann, Ted Y. Mashima

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

302

Kirjastus

Eesti Raamat

Ilmumisaasta

2009

Lehekülgi

303

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Pehmekaaneline

Tõlkinud

Maia Planhof

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Ninasarvik, kes sai endale kingad ja teisi loomaaialugusid””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga