Back Cover

“Suhtlemise kunst”

12.90

1 laos

Seisukord: kasutatud ? Tootekood: 9789985330791 Kategooriad: , Silt:

Edukas suhtlemine on meie vaimseks ja kehaliseks heaoluks sama tähtis kui toit, mida sööme. Ka suhtlemine võib olla kas tervislik (ja kosutav) või ebatervislik (ja hävitav).

Aga kuidas väljendada oma mõtteid nii, et teised meie sõnumit kuuleksid, ja kuidas õppida ise kuulama kaastunde ja mõistmisega?

Selles raamatus annab üks läänemaailmas hinnatumaid ja austatumaid vaimseid juhte Thich Nhat Hanh tabavaid ja praktilisi nõuandeid selle kohta, kuidas kuulata teadlikkusega ning väljendada oma mina parimal ja autentseimal moel.

Raamatus esitatud näited autori tööst suhte-, äri- ja rahvusvaheliste kriiside lahendamisel aitavad meil näha valedele ettekujutustele ja arusaamadele rajatud suhtlusest põhjustatud konfliktide ja pettumuste tagamaid. Autor jagab inspireerivaid mõtteid, kuidas kuulata ja rääkida nõnda, et muutuks tervikuna meie senine maailma kogemise ja mõjutamise viis.

Thich Nhat Hanh on Vietnami päritolu zen-budistlik munk, kirjanik ja rahusaadik. Ta on ka mitmete klassikaks kujunenud raamatute autor, neist tuntuim on “Peace Is Every Step” ja “The Art of Power”.

(Raamatus on mõnel siselehel kohviplekk)

Tootja

Thich Nhat Hanh

Seisukord

kasutatud


Raamat on heas korras

Kaal

288

Kirjastus

Varrak

Ilmumisaasta

2014

Lehekülgi

160

Mõõdud

Tavaformaat

Kaaned

Kõvakaaneline

Tõlkinud

Aet Karolin

Ülevaated

Pole ühtegi ülevaadet.

Ole esimene, et hinnata ““Suhtlemise kunst””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga